
جنایت یهودستیزانه جدید در ایالات متحده که طی آن دو یهودی با آتش گلوله دو تروریست ضد یهودی از پای درآمدند، یک بار دیگر جامعه یهودیان آمریکا را تکان داد و نگرانی های آنان را بیشتر کرد.
دو تروریست آمریکایی که به تیربار مجهز بودند، دو روز پیش (سه شنبه) پس از آن که یک فرد پلیس را در شهرکی به نام “جرسی” در نزدیکی نیویورک از پای در آوردند، به یک فروشگاه مواد خوراکی که به یهودیان ارتودوکس تعلق داشت حمله بردند و به سوی مشتریان و صاحب فروشگاه آتش گشودند و سه تن را کشتند و شمار دیگری از افراد را زخمی کردند. خود این تروریست ها که گفته می شود به یک فرقه از سیاهپوستان متعصب مذهبی تعلق داشتند نیز کشته شدند.
در شهر جرسی یک جامعه کوچک از یهودیان اولترا ارتودوکس زندگی می کنند که دارای نهادهای اجتماعی خود از قبیل فروشگاه و مدرسه و کنیسا هستند و به عنوان افرادی آرامش طلب و مسالمت جو شهرت دارند.
این سومین بار است که در ایالات متحده مراکز یهودی مورد حمله جنایتکاران قرار می گیرد و جمع یهودیان جانباخته را به پانزده نفر می رساند.
ولی برخلاف دو مورد دیگر که عاملان قتل افراد نژادپرست و سفید پوست آمریکایی بودند، این بار عوامل حمله دو نفر کسانی هستند که به یک فرقه سیاه پوستان تعلق دارند که به موجب باورشان، یهودیان واقعی هستند و یهودیان امروزی حق آن ها را ضایع کرده اند.
تار روز گذشته تصور می شد که حمله کنندگان به صورت اتفاقی به فروشگاه خواروبار متعلق به یهودیان مذهبی حمله برده اند. ولی بررسی فیلم یک دوربین مدار بسته نشان می دهد که آن ها پس از کشتن فرد پلیس، سوار بر وانت بار خود، و پس از طی مسافت کوتاهی با سرعت کم، در برابر فروشگاه یهودی بیرون جستند و به سوی مشتریان به تیراندازی پرداختند.
در این جنایت، خانم صاحب فروشگاه و بانوی دستیار او، همراه با یک مشتری مرد جان باختند.
یکی از قاتلین، در حساب کاربری خود مطالب زیادی علیه یهودیان و علیه پلیس ایالات متحده انتشار داده بود.