یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ؛ به فساد اقتصادی در زمینه قاچاق گوشت و سیگار و «کارخانه‌خواری» متهم شد

سپاهی  محمدعلی پورمختار فعال اصولگرای تندرو، که همواره شعار مبارزه با فساد را در در مجلس  سر می داد و می گفت که به دلیل پیگیری پرونده‌های تخلفات و قاچاق در کمیسیون اصل نود مجلس نهم «به شدت اذیت» می‌شده است.

-اکنون  رد پای او  در واردات گوشت و کارچاق‌کنی در کمیسیون اصل نود در پرونده‌هایی مانند پدیده شاندیز، بابک زنجانی، و ده‌ها پرونده دیگر پیدا شده است.

رئیس پیشین کمیسیون اصل نود مجلس نهم که هم اکنون  به اتهام فساد اقتصادی در زندان بسر می‌برد، توسط خیریه‌ی «رایحه شمیم ولایت» واردات گوشت و سیگار انجام می‌داده است. او همچنین با اتهاماتی در زمینخواری‌ و عدم بررسی پرونده‌های فساد اقتصادی مورد بررسی در کمیسیون اصل نود و حمایت از متخلفان روبروست.

انتشار این خبر برای نخستین بار توسط خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران به نقل از نصرالله پژمان‌فر رئیس کنونی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اعلام شد،  پیگیری‌های این خبرگزاری نشان می‌دهد فرد بازداشت شده محمدرضا پورمختار است.

محمدعلی پورمختار، پیشتر  جانشین فرمانده حفاظت «انصارالمهدی» غرب کشور، رئیس اداره قوانین ستاد کل سپاه، معاون قضایی و انضباطی ستاد کل سپاه، معاون نیروی انسانی سازمان حفاظت اطلاعات کل سپاه، نماینده فرمانده کل سپاه در سازمان قضایی نیروهای مسلح، نماینده فرمانده کل سپاه در کمیسیون «رسیدگی به فرمان حضرت امام» راجع به منع گروه‌گرایی و نماینده فرمانده کل سپاه در هیات عالی انضباطی سپاه (رسیدگی به تخلفات و جرائم فرماندهان) بوده است.

پاسدار پور مختار از جمله نمایندگان به شدت مخالف توافق با آمریکا و پیوستن به کنوانسیون مقابله با پولشویی وتامین مالی تروریسم FATF بود و همواره نطق‌های آتشین علیه رابطه با آمریکا می‌کرد.

او درباره FATF گفته بود: «FATF نه تنها یک ساز و کار تشریفاتی است بلکه ساز و کاری دروغین است؛ کشورهای تشکیل دهنده‌ی آن چنین ساز و کاری را برای محدودیت و تحریم کردن کشورهای غیر همسو با آنها ایجاد کردند تا نتوانند به صورت معمول به امور تجاری خود بپردازند.»

یکی دیگر از اتهاماتی که درباره پورمختار مطرح شده، رسیدگی نکردن عمدی او به پرونده‌های فساد اقتصادی مطرح شده در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و یا حمایت از متهمان این پرونده‌ها بوده است.

ریاست هیئت مدیره دامداری و کشاورزی شرکت «دام رخش پارس»، نایب رئیسی هیئت مدیره شرکت «طلایه‌داران افق کانسار» فعال در حوزه معدن، عضویت در هیئت مدیره خیریه‌ی «رایحه شمیم ولایت» از جمله رد پاهایی است که از فعالیت‌های اقتصادی او مشخص شده است.

در این خبر تأکید شده که «پورمختار با مراجعه به کارخانه‌داران شهر «بهار» همدان اعلام می‌کرده که باید برای ادامه فعالیت ۲۵ درصد سهام کارخانه را به نام او بزنند» و «یکی از دلایل اصلی رد صلاحیت وی برای مجلس یازدهم همین پرونده کارخانه‌خواری بوده است.»