یک خانم حقوقدانان اسرائیلی که در شیراز زاده شده، شکایتی را به مبلغ یک میلیارد دلار علیه حکومت اسلامی ایران، به دادگاه های ایالات متحده ارائه داد. آگاهان می گویند: در شرایطی که اِعمال بخشی از تحریم های اقتصادی ایالات متحده علیه حکومت ایران از روزهای آینده از سر گرفته می شود، مطرح ساختن چنین مطالبه کلانی ، می تواند ضربه دیگری بر رژیم ایران وارد آورد.
خانم نیتسانا دَرشان – لایتنِر که از سن کودکی با خانواده خود از شیراز به اسرائیل مهاجرت کرده و همسر آمریکایی دارد، از دادگاه های آمریکا درخواست کرده مبلغ یک میلیارد دلار از اموال حکومت ایران در ایالات متحده را مصادره کند تا یک دعوای حقوقی در دادگاه مورد رسیدگی نهایی قرار گیرد.
از آن جا که بعید می نماید که یک میلیارد دلار اموال نقدی ایران در آمریکا باشد، حقوقدان خانم دَرشان خواستار گردیده که این مبلغ از “بانک سرمایه گذاری اروپا” مصادره شود که قصد دارد چندین میلیارد دلار در حکومت اسلامی ایران سرمایه گذاری کند.
سخن از مبالغی است که اروپاییان وعده داده اند در ایران برای تقویت امور صنعتی و اجرای پروژه های مختلف سرمایه گذاری کنند.
دولت های اروپایی به ایران گفته اند که اگر در برجام بماند، اروپاییان خواهند کوشید زیان های احتمالی به اقتصاد ایران را، به علت بازگرداندن تحریم ها از جانب ایالات متحده، به حداقل برسانند و یکی از وعده های داده شده، سرمایه گذاری های کلان اروپایی در اقتصاد ایران می باشد.
حقوقدان خانم دَرشان که دارای یک دفتر حقوقی در اسرائیل به نام شورَت هَدین، به مفهوم عدالت و دادگستری می باشد، وقوع چند عمل تروریستی را که توسط آدمکشان فلسطینی رخ داده، با حکومت ایران مربوط دانسته و تقاضای خسارت کلان کرده است.
اسامی سه تن از مردان جوانی که در این عملیات کشته شدند، از این قرار است: גלעד שער נפתלי פרנקל אייל יפרח
خانم درشان می گوید: حالا که بانک اروپایی می خواهد به سرمایه گذاری های کلان در حکومت ایران دست بزند، باید این توان را از آن سلب کرد و توسط دادگاه های ایالات متحده موجب مصادره آن گردید.
این حقوقدان جوان که دارای چهره ای آرام و حتی خندان است، می گوید که نخواهد گذاشت خواب راحت به چشمان اروپاییان در یاری رسانی به رژیم ایران برود.
در سال های اخیر دادگاه های ایالات متحده صدها ادعای خسارت علیه حکومت ایران را به جرم دست داشتن در عملیات تروریستی در منطقه مورد تایید قرار داده اند که مبلغ کلی آن بر ۴۳ میلیارد دلار بالغ می شود. ولی معلوم نیست که چگونه می تواند این مبالغ را نقد کرد. رژیم ایران به همه این حکم ها بی اعتنایی کرده و در دادگاه های آمریکایی نماینده نداشته است.
حقوقدان خانم درشان میگوید که: حتی اگر رژیم ایران در اِرتِکاب این جنایات نقش مستقیم نداشته، ولی تامین کننده پول آن بوده و تروریست های را تعلیم داده باشد پس بنابراین، مسؤول مستقیم وقوع جنایات می باشد.
مردم داخل ایران که نمیتونن از پولهای خودشون استفاده کنند شاید ایرانیهای خارج از ایران بتونن از حلقوم رژیم دربیارن.
زنده باشه , عجب تدبیری , زنده با د زنان ایرانی مبارز .