یک عضو شورای شهر هرمزگان خطاب به حسن روحانی:لطفا حیات اقتصادی را بر روی تابوت مردم هرمزگان بنا نکنید

یک عضو شورای شهر هرمزگان در انتقاد از حسن روحانی که گفته بود پایان کورونا روشن نیست، باید کار و فعالیت در مراکز اقتصادی را ادامه دهیم، گفت:  این که نمی شود، چون قطب اقتصادی هستیم و درآمد کشور از اینجاست، مردم را به کام مرگ بکشانیم. لطفا حیات اقتصادی را بر روی تابوت مردم هرمزگان بنا نکنید.

کیانوش جهانبخش افزود:  «در وضعیت قرمز کم رنگ تر از هرمزگان، سایر استان‌ها با اختیارات مقامات استانی شهر را قرنطینه کردند و حتی در برخی شهرها فرمانداران بدون ملاحظه و توجه به تصمیمات ستاد ملی کرونا و برای حفظ سلامتی و جان مردم تصمیم گرفتند و شهرهایشان را قرنطینه کرده و ضوابط سختگیرانه وضع کردند، اما در هرمزگان هنوز منتظر دستور رئیس جمهوری هستند».

وی تاکید کرد: « ظاهرا جناب رئیس جمهوری درک درستی از شرایط بحرانی در استانها ندارد یا شاید هم استانها اطلاعات درست و واقعی را منتقل نمی کنند، در هر صورت مسئولیت این فاجعه و عواقب بعدی بر عهدۀ ستاد ملی کروناست؛ مردم هم کوتاهی و سهل انگاری مقامات محلی را فراموش نخواهند کرد».

دکتر فاطمه نوروزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، نیز خبرداد که تنها در دو بخش از این استان    ۸۲  تن در یک روز به کورونا مبتلا شده اند

وی افزود: مجموع جان‌باختگان در هرمزگان به ۱۴۷ نفر رسیده است.

دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،نیز  گفت:  کورونا همچنان در تمام نقاط استان فعال است و در برخی روزها شاهد بستری شدن ۵۰ تا ۶۵ بیمار جدید در بیمارستان های استان هستیم.

علیار راستگو معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی نیز خبرداد: « آمار مبتلایان و جان باختگان در استان بالا رفته است  باید محدودیت های کرونایی دوباره اعمال شود».

کامبیز مهدی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد : «مبتلایان به کورونا در این استان افزایش پیدا کرده است حتی در مناطقی که قبلا سفید بودند در حال حاضر شاهد افزایش موارد مثبت هستیم».

سید علی آقازاده استاندار مرکزی گفته است که تداوم عادی انگاری به بازگشت موج دوم کرونا در این استان دامن زده است. اعمال   محدودیت‌های شدید تنها راه خواهد بود و نباید استان با بحران شیوع شدید کرونا مواجه شود.

وی افزود: شمار بیماران از ۵۰ به ۶۸ نفر در روز رسیده است که این رشد آماری خطرناک و نگران کننده است.

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت نیز اعلام کرد که  وضعیت کرمانشاه به شدت بحرانی است و  دومین استان  از نظر روند شیوع بیماری و افزایش میزان بستری بیماران مبتلا به ویروس است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با تایید این خبر گفت:  پیک کرونا در کرمانشاه آغاز شده و طبق پیش بینی صورت گرفته احتمالا تا ۱۰ تیر تعداد افراد بستری ناشی از ابتلا به کرونا به ۵۰۰ نفر برسد.

سیستان و بلوچستان نیز در کنار سایر  نقاط کشور مدتی است که به علت نبود امکانات بهداشتی و اب و تجهیزات پزشکی به شدت درگیر کرونا شده است، و زنگ خطر همه گیری این بیماری را در نقاط روستایی استان که عاری از هرگونه ویروس بودند نیز به صدا درآورده است.