یک نماینده مجلس حکومت می گوید:  معیشت مردم را باید به ستون محکم سپاه بست تا از این بحران نجات یابند

جواد کریمی قدوسی، نماینده مجلس، با انتشار پیامی درباره راهکار بهبود شرایط اقتصاد کشور و معیشت مردم در توییتر نوشت: اقتصاد افسار گسیخته و معیشت مردم را چاره‌ای نیست جز آنکه به ستون محکم سپاه بسته شود تا رام گردد.

او در ادامه نوشته است:  ورود رسمی سپاه به این عرصه با خواسته دولت و وزارتخانه های صمت و کشاورزی برای انقلاب خواهد بود و ملت عزیز نیز به زودی شاهد آرامش و ثبات در اقتصاد کشور خواهند بود.

او همزمان  در توئیت دیگری نیز نوشت: سپاه در دولت سازندگی و به درخواست رییس جمهوری وقت جهت کنترل بازار وارد میدان شد، بسیج اصناف در سراسر کشور قیمتها را کنترل و اطلاعات سپاه محتکرین و انبارهای احتکار و قاچاق را شناسایی کرد و نهادهای تعزیراتی را سامان داد و پس از آرامش و ثبات بازار بی هیچ ادعایی آن را تحویل دولت داد.

پیشتر نیز رسانه های داخلی حکومت گزارش دادند که سپاه پاسداران به جای دولت  برای کنترل قیمت ها در بازار، “قرارگاه ۱۷ ربیع” تشکیل داده است.

پاسدار حسین سلامی،  فرمانده کل سپاه پاسداران نیز در این باره گفته بود:   به دستور رهبری برای  کنترل قیمت ها و مبارزه با گرانفروشی ها و کمک به مردم ، سپاه اقدام به تاسیس  قرارگاه “هفدهم ربیع” در حضور دستگاههای اجرایی و نظارتی دولت کرد.

او افزود: این قرارگاه با حضور وزرای جهاد کشاورزی، صمت، دادگستری و دادستان کل کشور و همه دستگاه های نظارتی و امنیتی که در این مساله درگیر هستند، تشکیل شد.

پیشتر نیز یحیی رحیم صفوی هم‌زمان با تمجید از سپاه پاسداران، گفته بود: «گاهی به نظر می‌رسد که اگر دولت نباشد، کشور بهتر اداره خواهد شد». یک نماینده اصولگرا هم، گفته بود “یک رئیس جمهور نظامی” مشکلات کشور را حل خواهد کرد.

سلامی گفته بود: سپاه ظرفیت های متنوعی در اختیار دارد که در این موضوع برای کمک به این دو وزارتخانه بسیج خواهد کرد تا کار به خوبی پیش برود.

در شرایط کنونی ایران،  سپاه پاسداران خود را در تمامی عرصه ها صاحب حق ورود و حضور می داند. علت این امر از نظر فرماندهان سپاه و نمایندگی های ولی فقیه در نیروهای چندگانه سپاه بدان دلیل است که آن نیرو فقط نیرویی نظامی برای دفاع از مرزها و تهدیدات امنیتی نیست. پاسدار جعفری، نیز پیشتر گفته بود که  دیدگاه رهبری این است که سپاه در همه امور مداخله و نظارت داشته باشد،  از آموزش و پرورش گرفته تا وزارت نفت و خارجه و دیگر سازمان ها ی سپاه نیز  حضوری در پیش و پس صحنه مدیریت آنها داشته باشند.

دهها سپاهی در مجلس لباس نمایندگی پوشیده اند و شمار قابل تاملی از وزرای دولت احمدی نژاد هم سپاهی سابق یا حال بوده اند. نقش سپاه پاسداران در مسائل پس از انتخابات سال هشتادو هشت  هم در گوشه و کنار دنیا دیده شد. عرصه پروژه های اقتصادی هم با تشدید تحریم های بین المللی بر علیه ایران یکی پس از دیگری به سپاه پاسداران واگذار شده است که بخشی از آن برای سپاه به عنوان یک نهاد دارای وجوه بازرگانی و اقتصادی شاید مطلوب نظر بوده باشد ولی حاکی از خالی شدن دست حاکمان رژیم اسلامی از گزینه های داخلی و بین المللی هم هست.