ارشناس اسرائیلی: احتمال دارد که ایران نقشه ساخت زیردریای اسرائیلی را دزدید

یک نماینده پیشین کنست (پارلمان اسرائیل) ادعا می کند که به احتمال قوی، حکومت اسلامی ایران به نقشه های ساختار داخلی زیردریایی های اسرائیلی که از آلمان خریداری شده دست یافته است. او همچنین می گوید که حکومت ایران جنگ سایبری گسترده ای را علیه اسرائیل به راه انداخته است.

اسرائیل تا کنون شش فروند زیردریایی پیشرفته از آلمان خریداری کرده که کمک عمده ای به تقویت ارتش اسرائیل در آب های دریای مدیترانه می باشد. آگاهان نظامی از جمله می گویند که این زیردریایی ها قادر به شلیک موشک های دوربرد نیز هستند و حتی برخی از آن ها می توانند کلاهک اتمی حمل کنند.

دکتر “اَراِل مارگالیت” نماینده پیشین پارلمان اسرائیل، که به طور خصوصی تحقیقات گسترده ای در این مورد به عمل اورده، با استناد به هک شدن کامپیوترهای  کارخانه آلمانی تولید زیردریایی ها شده، احتمال می دهد که نقشه های مربوط به شیوه ساخت این زیردریایی ها به دست حکومت ایران افتاده است.

کارخانه “تیسِنکروپ” که این زیردریایی ها را می سازد تا کنون چند بار هدف دستبرد کامپیوتری قرار گرفته است. صاحبان کارخانجات کروپ جزئیات این امر را به صورت محرمانه نگاه داشته و اطلاعات مشخصی در اختیار افراد قرار نداده اند.

این کارخانجات شامل چندین کارخانه است که در یکی از آن ها زیردریایی های سفارشی اسرائیل ساخته شده که هنوز چند فروند آن ها در دست تکمیل است.

دکتر مارگالیت که اکنون صاحب شرکتی است که تخصص آن بررسی دستبردهای کامپیوتری است، می گوید که اکنون می تواند هک شدن کارخانجات کروپ را افشا کرده و این احتمال را مطرح سازد که هکرها توانسته اند به نقشه ساخت زیردریایی های سفارشی اسرائیل نیز دست یابند و آن را به حکومت اسلامی ایران بفروشند.

این ارزیابی هنوز از منابع آگاه دیگر مورد تائید قرار نگرفته است.

دکتر مارگالیت یادآوری می کند که ایران یکی از سهامداران کارخانجات کروپ است که توسط عوامل آن نیز ممکن است نقشه های حساس نظامی به دست حکومت ایران رسیده باشد.

حکومت ایران بارها اسرائیل را به نابودی تهدید کرده است. ولی در قاموس نظامی، شیوه ای به نام “ضربه دوم” وجود دارد که به موجب آن، نگرانی کشور مهاجم از اقدامات تلافی جویانه کشوری که مورد تهاجم قرار گرفته، ارزش بازدارندگی بالایی دارد.

زیردریایی هایی که در خارج از خاک کشور مورد تهاجم شنا می کنند، قادرند با پرتاب موشک های متعدد، ویرانی های بسیاری در کشور مهاجم به وجود آورند که این واقعیت ممکن است کشور مهاجم را از اجرای حمله باز دارد.

برخی کارشناسان می گویند که زیردریایی هایی که اسرائیل از آلمان خریده، و آن ها را “دولفین” نام نهاده، قادر به حمل موشک های اتمی نیز می باشد.

مقامات اسرائیلی به این گونه گزارش های امنیتی واکنشی نشان نمی دهند.