
روز شنبه ۳ تن از وکلای دادگستری ایران که برای اعتراض به برخی تصمیمات دولت به مقابل مجلس شورای اسلامی رفته بودند دستگیر و زندانی شدند.
این سه تن عبارتند از: قاسم شعلهسعدی نماینده پیشین مجلس- آرش کیخسروی وکیل دادگستری و مسعود جوادی همراه با محمد نوری زاد.
هنوز از محل بازداشت این عده هیچ اطلاعی در دست نیست. در همین حال پایگاه خبری هرانا ارگان فعالان حقوق بشر در ایران طی گزارشی خبر داد که ماموران امنیتی و پلیس دیروز به خانه های عدهای از فعالین مدنی هجوم بردند و به بازرسی منازل آنها پرداختند.
نیروهای امنیتی وزارت اطلاعات نیز به طور جداگانه با در دست داشتن حکم شعبه ۷ دادگاه دادسرای اوین به منزل رضا خندان همسر نسرین ستوده وکیل دادگستری محمد رضا داوود فرهاد پور و ژیلا مکبندی رفتند و ضمن بازرسی منزل آنان تعدادی از وسایل شخصی آنان را ضبط کردند وکیل دادگستری نسرین ستوده هم اینک در زندان به سر میبرد به گفته همسرش و وکیل مدافع او سه پرونده جدید علیه او توسط عوامل دستگاه قضایی تشکیل شده که یکی از آنها اتهام جاسوسی برای او عنوان شده است.
سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیهای از مقامات در ایران خواستار آزادی فوری و بدون قید شرط عبدالله بزرگ زاده سربازی فعال مدنی بلوچ شده است.
این فعال مدنی در تاریخ ۲۷ خرداد ماه به دلیل شرکت در تجمعات اعتراضی به تجاوزهای رخ داده در شهرستان ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان دستگیر شد.
عفوبین الملل می گوید که: مطابق با قوانین بین المللی این بازداشت غیرقانونی و خودسرانه است زیرا عبدالله بزرگ زاده تنها به خاطر شرکت در یک تجمع مسالمت آمیز و در حمایت از زنان و دختران قربانی آزار جنسی و در اعتراض به محرومیت عاملان خشونت جنسی هدف نیروهای امنیتی قرار گرفته است.
عفو بین الملل از مقامات جمهوری اسلامی خواسته که تا زمان آزادی این فعال مدنی در مورد محل نگهداری او اطلاع رسانی کرده و حق دسترسی به وکیل را برای او مهیا کنند.
پدر عبدالله بزرگ زاده تاکنون دو بار در اعتراض به بازداشت پسرش و بی خبری از او در مسجدی در محمد آباد ایرانشهر دست به تحصن زده است.