روزنامه  آسترلین: اسناد لو رفته نشان می دهد که ۵ سال پیش، چین درباره استفاده از ویروس کرونا به عنوان سلاح صحبت کرده است

روزنامه آسترلین” (Australian)  ، بر اساس “اسناد لو رفته”، گزارشی با عنوان «منشأ غیرطبیعی سارس و گونه‌های جدید ویروس‌های انسان‌ساخت به عنوان زیست‌سلاح ژنتیکی» منتشر کرده که در این گزارش‌ها، که نویسندگان آن مقامات بهداشت و درمان و محققان چینی بوده‌اند، آمده است که انواع ویروس کرونا، “سلاح‌های ژنتیکی عصر جدید”هستند که می‌شود آن‌ها را “با دستکاری مصنوعی به ویروسی تبدیل کرد که باعث ایجاد بیماری در انسان شود و سپس آن را همچون جنگ‌افزاری بی‌سابقه در کل دنیا به کار گرفت.”

این روزنامه استرالیایی نوشته است : اسناد» به اصطلاح «لورفته‌ای» نشان می‌دهد محققان چینی پنج سال پیش از آغاز همه‌گیری کرونا، درباره استفاده جنگ‌افزاری از ویروس کرونا صحبت کرده‌ بودند. چین تاکنون کوشیده است نسبت به این اسناد، بی‌اعتنا باشد.

تاکنون مقامات چین واکنشی در این باره نشان نداده اند اما روزنامه دولتی گلوبال تایمز بابت انتشار این گزارش به روزنامه آسترلین تاخته و آن را «مقاله‌ای شرم‌آور» خوانده است که «به چین در مورد شیوع “عمدی کرونا ” انگ می‌زند.»

این اسناد، ابتدا در جریان تحقیقات وزارت خارجه ایالات‌متحده در مورد منشأ کووید-۱۹ به دست این وزارتخانه رسید و بر اساس گزارش‌ها، بخشی از کتاب پژوهشی در دست انتشار شری مارکسون، روزنامه‌نگار استرالیایی، با عنوان «واقعا در ووهان چه شد؟» است؛ اما گلوبال تایمز با انتشار گزارشی اعلام کرد که«اسناد لورفته‌ای که روزنامه آستریلین به آن اشاره می‌کند»، در واقع کتابی با همین عنوان نوشته دکتر ژو دیژونگ، پزشک ارتش است که در فهرست کتاب‌های آمازون هم قرار دارد اما اکنون موجودی آن به پایان رسیده است.

این کتاب، پژوهشی دانشگاهی درباره تروریسم زیستی و امکان استفاده از ویروس به عنوان سلاح جنگی است

به گفته این روزنامه چینی ، در واقع موضوع اصلی کتاب این است که منشأ اصلی همه‌گیری‌های سارس که در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۴ در چین رخ داد، آزمایشگاه‌‌های سلاح‌های زیستی در خارج از این کشور بوده است.

استرالیا یکی از کشورهایی است که انجام تحقیق و تفحص مستقل در مورد منشأ همه‌گیری ویروس کرونا را تقاضا کرده است. شیوع این ویروس اولین بار در دسامبر ۲۰۱۹ گزارش شده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین  آمریکا پیشتر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ویروس کرونا را “ویروس چینی” خواند و به شدت از این کشور و سازمان بهداشت جهانی انتقاد کرد.

وی پکن را به سرپوش گذاشتن بر ویروس کرونا متهم کرده و گفت که این کشور می توانست مانع انتشار بیماری شود.

سازمان جهانی بهداشت همچنان در حال بررسی منشأ این ویروس است و در گزارش ماه مارس خود اعلام کرده که «بسیار بعید است» که این ویروس از آزمایشگاهی در شهر ووهان چین به بیرون نشت کرده باشد.