۲۱ سال پس از تحریم حماس، اسماعیل هنیه سرکرده آن به فهرست تحریم اضافه شد

اسماعیل هنیه، سرکرده گروه تروریستی حماس

ایالات متحده سرکرده گروه تروریستی حماس را در فهرست افراد تروریست قرار داد و رشته تحریم هایی را علیه او اعلام کرد. اسماعیل هنیه که رسما مورد تحریم قرار گرفت، سال گذشته جایگزین خالد مشعل گردید و اکنون مدتی است که زیر چتر حمایت حزب الله لبنان قرار گرفته است.

وزارت خارجه ایالات متحده در مورد علت این اقدام اعلام داشت که سرکرده حماس از جمله کسانی است که امنیت و ثبات منطقه و جهان را برهم می زند.

گروه حماس، این اقدام ایالات متحده را حاشیه ای و کم اهمیت نامید و اعلام داشت که با چنین اقدامی، از ادامه فعالیت علیه “رژیم اشغالگر قدس” باز نخواهد ایستاد.

اسماعیل هنیه ماه گذشته با فرستادن نامه ای برای علی خامنه ای، نسبت به آن چه که در پیام خود “حمایت ها و هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران” نامیده بود به گرمی سپاسگزاری کرد و نوشت: «حکومت اسلامی ایران برتری بزرگی در تقویت مجاهدین  و ریشه دار ساختن مقاومت (عملیات تروریستی فلسطینی علیه اسرائیل) داشته و خواهد داشت».

در بیانیه وزارت خارجه ایالات متحده آمده است که اسماعیل هنیه در راس یک گروه تروریستی قرار دارد که در سال ۱۹۹۷ در فهرست سیاه سازمان های ترور قرار گرفته و از این رو خود وی نیز تحریم می‌شود.

وزارت خارجه آمریکا نوشته است: گرچه ظاهرا اسماعیل هنیه در راس دفتر سیاسی حماس قرار دارد، ولی دارای ارتباط مستقیم با بخش نظامی این سازمان دارد و از عملیات مسلحانه جانبداری می کند و جان شهروندان غیرنظامی را نیز به خطر می اندازد. حماس در عملیات تروریستی علیه شهروندان اسرائیلی نقش مستقیمی داشته و همچنین مسوولیت قتل ۱۷ شهروند آمریکایی را نیز به عهده دارد».

رکس تیلرسون وزیر خارجه ایالات متحده نیز گفت: «سرکرده حماس نیز ثبات و امنیت منطقه را با اعمال خود به خطر می اندازد و موجب اخلال در روند صلح می شود». تیلرسون افزود: «تحریم سرکرده حماس اقدام مهمی برای خشکاندن منابع مالی حماس و جلوگیری از اجرای عملیات تروریستی بیشتر است».

به موجب تصمیم جدید ایالات متحده، اگر اسماعیل هنیه در ایالات متحده ثروتی داشته باشد مصادره خواهد شد و شرکت های آمریکایی حق داد و ستد با او را نخواهند داشت.

ارزیابی می شود که حکومت ایران هر سال ده‌ها میلیون دلار پول و اسلحه در اختیار حماس قرار می دهد.

همانگونه که گفته شد، حماس پس از آن که ناچار به ترک امیرنشین قطر گردید، زیر چتر حمایت حزب الله لبنان قرار گرفت و دفتر خود را به بیروت منتقل ساخت و اکنون، عملا تنها حکومت غیرعرب ایران است که از این سازمان تروریستی عربی حمایت مالی و تسلیحاتی می کند.

اسماعیل هنیه یک روز پیش از اعلام این تصمیم ایالات متحده (روز سه شنبه) در یک سخنرانی، حکومت خودگردان فلسطینی را از همکاری با ایالات متحده به هدف پیشبرد صلح با اسرائیل برحذر داشته بود.

در این میان، محمود عباس رهبر حکومت خودگردان فلسطینی در یک سخنرانی فاش ساخت که به موجب طرح صلیحی که گفته می شود ایالات متحده در دست تهیه دارد، سراسر شرق و غرب اورشلیم پایتخت اسرائیل خواهد بود و شهرک ابودیس که در مرز اورشلیم قرار دارد، پایتخت کشور فلسطین اعلام خواهد گردید. فلسطینیان می گویند که خواهان به دست گرفتن شرق اورشلیم و برپایی پایتخت خود در آن جا می باشند.

همه اماکن مقدس یهودی، مسیحی و اسلامی در بخش شرقی اورشلیم قرار دارد.

 

2 دیدگاه‌

  1. یه باریکی بهش دادی مگه از اول اسراییلی که سوره تو قرآن داره نبود خدا به دادت برسه اگه کرانه را بدی. نگو که من گفتم ضمیمه کن بره خونتو بساز زنده زا کن کاری هم به ایرانو حزب الله اینا نداشته باش حالا نقدو بچسب ما میگیم از این ستون به اون ستون فرجه فقط الکی نکش حالا خدا بزرگه امید به خدا خودشونم گفتن رفراندوم جمعیتو زیاد کن

Comments are closed.